Mindfulness Centrum Heuvelrug

Mindfulness en yin yoga zijn bewezen effectieve methodes om stress- en burn-out klachten te voorkomen en te laten verdwijnen. Je ervaart direct nieuwe energie. Mindfulness Centrum Heuvelrug in Veenendaal is gecertificeerd voor Mindfulness MBSR en yin yoga trainingen voor particulieren en bedrijven. Individueel of in groepsverband, op een vaste locatie of een locatie naar wens.

Lees meer

Wat is mindfulness?

Met mindfulness leer je bewust omgaan met stress en spanning. Het betekent letterlijk ‘aandachtig zijn’. Daardoor kom je steviger aan het stuur te zitten van je eigen gedachten en je emoties en eventuele pijnklachten. Het leven wordt  door mindfulness als makkelijker en ervaren, rijker ervaren.

Lees meer over mindfulness

Trainingen & workshops

Onze trainingen en workshops worden gegeven door gecertificeerde trainers met een warme, open benadering. Wij staan voor werkelijk ontmoeten en ervaren, zonder lange praatsessies. Bovendien kun je, dankzij onze certificering, in aanmerking komen voor een kostenvergoeding. Maak kennis met onze trainingen voor bedrijven en trainingen voor particulieren.

Wat is YinYoga?

Yin yoga is een rustige vorm van yoga waarbij je je spieren, voor zover dit mogelijk is, helemaal loslaat. Deze yogavorm wordt onder andere ingezet bij lichamelijk herstel en bij het vinden van een diepere ontspanning waarbij emotionele blokkades traag en rustig verwerkt kunnen worden. 

Lees meer over yin yoga.

Direct aan de slag met mindfulness of yin yoga? Bekijk onze agenda. Agenda

Wilco&Meike

Waarom trainingen en workshops van Mindfulness Centrum Heuvelrug

  • Nieuwe energie
  • Direct toepasbaar
  • Deskundige geaccrediteerde trainers
  • Warme, open benadering
  • Werkelijke ontmoeting
  • Niet praten, maar zijn.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met ons.  CONTACT