Kostenvergoeding Mindfulness MBSR training

Werkgever

Ziekteverzuim kost een bedrijf veel geld. Je werkgever heeft er dus groot belang bij om ziekteverzuim te voorkomen. De training Mindfulness MBSR krijgt bij werkgevers steeds meer erkenning als betaalbaar en effectief energiemanagement programma voor medewerkers. Bijna elke organisatie heeft een opleidingsbudget per medewerker. Dit budget kun je inzetten voor een mindfulness training. Schroom dus niet om op je werk na te vragen of de training wordt vergoed. Je kunt je werkgever ook benaderen via de arbodienst, bedrijfsarts of brancheorganisatie.

UWV

Als je een uitkering hebt, loont het de moeite te onderzoeken of het UWV een deel van de kosten voor de mindfulness training MBSR wil voldoen. Van belang is goed te motiveren hoe een mindfulness training kan bijdragen aan het (sneller) vinden van een baan en aan het goed blijven functioneren in een baan.

Gemeente

Het ondersteunen van mantelzorgers is voor veel gemeenten een speerpunt. Als mantelzorger kun je een beroep doen op Wmo gelden voor een gehele of gedeeltelijke vergoeding van de kosten van de training. Wmo staat voor Wet maatschappelijke ondersteuning.

Heeft u vragen? Stel ze gerust via het contactformulier 

Ga naar contact

Mindfulness Centrum Heuvelrug Veenendaal

06 104 90 202
06 481 82 478
info@mindfulnlnesscentrumheuvelrug.nl

Trainingslocatie

Stationsstraat 51G (1e ver)
3905JH, Veenendaal